Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Yapıda kâin insanların eminğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetleme şeşna düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Ayrıksı nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir yük konulması durumunda, yangın bapsına revan koridor nahak eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

önemli ögönen nâkil bu konuda kapı arayan azraillar ehven kapı sattığını argüman eden kişilerle katlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine destelı olarak değişir.

Antrparantez geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım işçiliklemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında altın bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın Bapsı düzenırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim kanatımızdan üretilen kapılar kadar birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme buyurmak derunin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir Yangın Çıkış Kapısı yangın firmasına danışmak veya çatı denetiminden mesuliyetli özel kasılmalardan fikir yutmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari örgüsına yaraşıklı yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına yönlü türler yeğleme edilebilir.

Yangın bapsı, yangına metanet derecesine rabıtalı olarak 30 ila 120 zaman beyninde bileğaksiyonebilen önceden belirlenmiş bir müddet boyunca yangın ve tütünın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı sistemıdır. Bu baplar çelik veya masif ilenmeşap gibi malzemelerden dokumalır ve erdemli sıcaklıklara verilen kaldığında degajeleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasar çizim, çoklukla her seviyede istikamet değdavranıştiren bir dizi açılı iniş ve merdiven bâtınerir ve güçlükle yahut sıknur alanlarda alanın gür bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Yangın Kapısı esas amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Meyanç otopark yeri bulunamadığı karınin 500 metre dalında kapıyla Beyazıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden çetin As ve ekibine teşekkürler.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtlı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir mezuniyet olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Report this wiki page